Kapat
Calista Luxury Hotel Belek/Serik, Antalya
+90 532 372 42 43 info@taurusgolfclub.com

Taurus Golf Kulübünün düzenlediği ve ŞAHİN SUCUKLARI’nın sponsor olduğu MAHMUD VAR ANMA TURNUVASI, 7 Ocak Pazar günü Antalya Golf Kulübü Pasha sahasında yağışlı hava şartlarına rağmen büyük bir katılım ile gerçekleşti. Üyemiz merhum Mahmud Var adına bu yıl 7. sinin gerçekleştirdiğimiz anma turnuvasının sponsoru olan Şahin Sucukları Yönetim Kurulu Başkanı Salih Fazlıoğlu, bu anlamlı günde Mahmud Var adını yaşamaktan, kulübe destek olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu paylaştı ve Taurus Golf Kulübü Başkanı Ali Kızıldağ ile kazananlara ödüllerini takdim etti.

Mahmud Var Anma Turnuvası Gross-Kategorisinde 1. Recep Turan, 2. Hasan Ceylan, 3. Ahmet Çağıl, A-Grubunda 1. Ramazan İnce, 2. Ercan Çek, 3. Durmuş Keçeli, B-Grubunda 1. İsa Zafer Doğan, 2. İdris Baki, 3. Volkan Biner, Kadınlar kategorisinde 1. Saniye Fazlıoğlu, 2. Ayşe Altıntaş, 3. Hediye Çağıl, Longest Drive’da Kadınlarda Ayşe Altıntaş, Erkeklerde Şehmus Işık, Nearest the Pin’de Kadınlarda Hediye Çağıl, Erkeklerde Ercan Oruç dereceye girerek ödüle hak kazandılar.

Taurus Golf Kulübü Başkanı Ali Kızıldağ, başta turnuva sponsoru Salih Fazlıoğlu’na, Antalya Golf Kulübü yönetimine ve çalışanlarına ve Mahmud Var adını fonlar ile yaşatan Türk Eğitim Vakfı yetkililerine, bu fona destek olan yardımsever üyelerimize teşekkür etti.